Του Λουκά Παπαλάμπρου

Η σύγκρουση του Max Verstappen με τον Esteban Ocon και τα όσα τραγελαφικά ακολούθησαν αμέσως μετά το τέλος του Grand Prix της Βραζιλίας, έχουν μονοπωλήσει το ενδιαφέρον στο χώρο της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ολλανδός οδηγός της Red Bull Racing επιτέθηκε στον συνάδελφό του καθώς του στέρησε τη νίκη και τιμωρήθηκε με δύο μέρες κοινωνικής εργασίας. Ο θερμόαιμος Verstappen στη συνέντευξη τύπου χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για τον Γάλλο. Φυσικά, είχε κάθε λόγο να είναι έξαλλος με την κίνηση του Ocon μέσα στον αγώνα, αλλά αυτά που έκανε και είπε στη συνέχεια δεν τον τιμούν καθόλου.

Ο Verstappen έχει προκαλέσει ουκ ολίγα προβλήματα και ατυχήματα μέσα στις πίστες. Ωστόσο, επειδή είναι πολύ σπουδαίος οδηγός και έχει κατακτήσει δεκάδες τίτλους, απαιτεί τον σεβασμό των νεότερων και άπειρων πιλότων (χιούμορ κάνουμε). 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο που στην F1 έχουν αντίθετη άποψη από τον ίδιο, τον πατέρα του και τον διευθυντή της ομάδας. Τρανό παράδειγμα το video που έδωσαν στη δημοσιότητα οι διοργανωτές του κορυφαίου αθλήματος του μηχανοκίνητου αθλητισμού μέσω των social media.

Το χαμόγελο του Raikkonen και η αντίδραση του Hamilton στη συνέντευξη τύπου, τα λένε όλα. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης