Το μεγαλείο της ευγενούς άμιλλας απέδειξε για ακόμη μία φορά ο Kimi Raikkonen, παρότι είχε ενοχληθεί σφόδρα από τις ενέργειες και τις δηλώσεις του Max Verstappen, μετά το επεισοδιακό Grand Prix του Spa.

Στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου για το GP της Monza, ο Φινλανδός οδηγός της Ferrari έβαλε τέλος στην κόντρα με τον νεαρό άσο της Red Bull Racing, υποστηρίζοντας ότι δεν έχει κανένα πρόβλημα μαζί του. «Δεν έχω τίποτα εναντίον του Max. Εφέτος έχει κάνει καλή δουλειά και είναι γρήγορος. Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό μεταξύ μας. Συνεχίζω να πιστεύω πως δεν είναι σωστό να αλλάζεις γραμμές και να πατάς απότομα φρένο από τέρμα γκάζι, αλλά δεν χρειάζεται να το συζητάμε. Όλοι μας κάνουμε λάθη και θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Απλώς πρέπει να το παραδεχόμαστε και να τα διορθώνουμε για να μην καταλήξουμε σε άσχημες καταστάσεις. Το θέμα θεωρείται λήξαν» τόνισε ο Kimi.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τη μεριά του, ο Sebastian Vettel παραδέχθηκε ότι φταίει και αυτός για ό,τι συνέβη στην πρώτη στροφή του Spa, ζητώντας συγγνώμη από τον team-mate του. «Νόμιζα ότι ήταν μόνο ο Kimi στην εσωτερική, καθώς βρισκόμουν λίγο πιο μπροστά. Δυστυχώς, όμως, υπήρχε και άλλος. Δεν άφησα χώρο στον Kimi και φταίω εγώ. Αν το είχα κάνει, θα είχαμε περάσει όλοι» είπε ο Γερμανός, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στο πρόσωπο του Verstappen, ο οποίος θεωρείται «κόκκινο πανί» στο στρατόπεδο της Scuderia, όχι τόσο για την αγωνιστική συμπεριφορά του μέσα στην πίστα, αλλά για αυτά που λέει και τις τάσεις αλαζονείας που επιδεικνύει.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης