Ο Φινλανδός άσος της Ferrari έκανε έναν πολύ καλό αγώνα στο χθεσινό Grand Prix του Μπαχρέιν, ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου ανάμεσα στις δύο Mercedes.

Παρότι δεν έκανε καθόλου καλή εκκίνηση, ο Kimi Raikkonen ανέκαμψε γρήγορα, κινήθηκε σε γρήγορους ρυθμούς και βρέθηκε πίσω από τον Nico Rosberg, σώζοντας ουσιαστικά την παρτίδα για την ιταλική ομάδα, μετά την πρόωρη εγκατάλειψη του Vettel. Ο επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Maurizio Arrivabene, εκθείασε τον οδηγό του για την προσπάθεια που έκανε, λέγοντας πως επιτέλους είδαμε τον παλιό, καλό Iceman.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Kimi οδήγησε πραγματικά εντυπωσιακά σε αυτόν τον αγώνα. Ήταν εκπληκτικός. Η προσπέραση που έκανε στον Ricciardo από την εξωτερική μου θύμισε τον παλιό, καλό Raikkonen. Είμαι πλήρως ικανοποιημένος μαζί του, παρά την κακή εκκίνηση που έκανε» τόνισε ο Ιταλός.

Όσο για το πρόβλημα του Sebastian Vettel στον γύρο σχηματισμού, ο Arrivabene ανέφερε ότι ο κινητήρας βρίσκεται ήδη στα χέρια των μηχανικών και επιθεωρείται. Πιθανότατα, υπήρξε αστοχία στο έμβολο ή σε βαλβίδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης