Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Έκανε ένα ονειρικό ντεμπούτο στη Mercedes. Πρωταγωνίστησε από την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών. Μπήκε στο μονοθέσιο του Lewis Hamilton και άρχισε να γράφει τους ταχύτερους χρόνους, θαρρείς και βρισκόταν χρόνια στην ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στον αγώνα της Κυριακής, στην πίστα του Sakhir, φαινόταν πως θα πάρει μια εύκολη νίκη. Η Mercedes όμως έκανε ένα τραγικό λάθος. Μπέρδεψε τα ελαστικά στο δεύτερο pit stop βάζοντας στο μονοθέσιο του George Russel αυτά του Valtteri Bottas και το αντίστροφο.

Το 1-2 της γερμανικής ομάδας χάθηκε, ωστόσο αυτός που πληγώθηκε περισσότερο ήταν ο νεαρός Βρετανός. Όδευε προς την καρό σημαία, το είχε ήδη ονειρευτεί και έκανε ένα αψεγάδιαστο GP. Όλα αυτά μέχρι να γίνει το λάθος από τους μηχανικούς και μετά να του σκάσει και το ελαστικό. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τέλος του αγώνα, όλα τα ανώτερα στελέχη της Mercedes τού μίλησαν στην ενδοεπικοινωνία. Του ζήτησαν συγγνώμη, του εξήγησαν τι συνέβη και του είπαν ότι πρέπει να είναι περήφανος γιατί έκανε μια σπουδαία εμφάνιση.

Ο νεαρός όμως ήταν απαρηγόρητος. Δεν μπορούσε να πιστέψει πως ήταν τόσο άτυχος. Όπως υποστήριξε και ο ίδιος, ήθελε να βάλει τα κλάματα, να ουρλιάξει. Ένιωθε χάλια, μίλησε με τους γονείς του και τον Toto Wolff, τον επικεφαλής της Mercedes. Μετά από λίγο ηρέμησε και ευχήθηκε να του δοθεί εκ νέου η ευκαιρία να οδηγήσει ένα τόσο γρήγορο μονοθέσιο.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης