Η απογοητευτική απόδοση των μονοθεσίων και πιο συγκεκριμένα του power unit της Renault, προκαλεί εκνευρισμό στις τάξεις της Red Bull, η οποία απειλεί ξανά με αποχώρηση από το πρωτάθλημα αν δεν βρεθεί άμεσα λύση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγωνιστικός σύμβουλος της αυστριακής ομάδας, Helmut Marko, δήλωσε στο BBC πως εξετάζουν ήδη εναλλακτικές λύσεις σε ότι αφορά την εταιρεία που θα τους προμηθεύει κινητήρες, με την Audi να είναι μια από αυτές.

«Πρέπει να φανούμε ανταγωνιστικοί σύντομα. Αν δεν γίνει αυτό, τότε ή θα φύγουμε από το πρωτάθλημα ή θα έρθει η Audi», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κύριος Marko, ξεκαθαρίζοντας όμως, πως δεν υπάρχει καμία επίσημη συζήτηση ή πρόταση με την γερμανική εταιρεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πλευρά του, ο CEO της Audi, Rupert Stadler, θέλησε να κρατήσει κλειστά τα χαρτιά του, λέγοντας απλά πως πάντα υπάρχει η προοπτική της F1, αλλά αυτή την στιγμή δεν μπορεί να απαντήσει με ένα ναι ή όχι.

Θυμίζουμε ότι, το συμβόλαιο μεταξύ Red Bull και Renault ολοκληρώνεται στο τέλος του 2016, με την πρώτη να λαμβάνει μέρος στο Strategy Group της F1 που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 14 Μαΐου και αφορά ενδεχόμενες αλλαγές στους κανονισμούς του σπορ από το 2017.  

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης