Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Στη Μόντενα της Ιταλίας και συγκεκριμένα στην έδρα της Ferrari βρέθηκε αυτές τις ημέρες ο νέος οδηγός της ιταλικής ομάδας. Ο Carlos Sainz συναντήθηκε με τον επικεφαλής της Scuderia, Mattia Binotto, και τον teammate του Charles Leclerc.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γνώρισε τα μέλη της νέας του ομάδας και μπήκε στο cockpit του μονοθεσίου, προκειμένου οι μηχανικοί να του πάρουν μέτρα για το κάθισμα. Περιηγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Maranello, εκεί όπου από τις αρχές του ερχόμενου έτους θα εργάζεται και θα προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Binotto συνομίλησε με τους δύο οδηγούς της Ferrari, ξεκαθαρίζοντας ότι πλέον δεν υπάρχει Νο1 και Νο2 στην ομάδα. Αμφότεροι θα έχουν ίσες ευκαιρίες με την εκκίνηση του πρωταθλήματος και μόνο αν κάποιος έχει ξεκάθαρο πλεονέκτημα έπειτα από ορισμένους αγώνες θα υπάρξει συζήτηση για οποιαδήποτε απόφαση.

Επίσης δήλωσε ότι πιστεύει πολύ και στους δύο, περιμένει μεγάλο συναγωνισμό μεταξύ τους, αλλά χωρίς να προκαλέσει ο ένας ζημιά στον άλλο.

Στη Ferrari επικρατεί συγκρατημένη αισιοδοξία για το 2021, καθώς από τα πρώτα δεδομένα που έχουν συλλέξει οι μηχανικοί για τον κινητήρα η απόδοσή του είναι εξαιρετική. Βέβαια για να μπορέσουν να κοντράρουν τις Mercedes και Red Bull θα χρειαστεί πολύ και σκληρή δουλειά.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης