Είναι πλούσιοι, διάσημοι και κατά τη διάρκεια της σεζόν περνούν περισσότερο χρόνο μαζί παρά με τις οικογένειες τους. Οι περισσότεροι από τους οδηγούς της F1 έχουν φιλικές σχέσεις μεταξύ τους, ανεξάρτητα από την ομάδα που αγωνίζονται και, συχνά ταξιδεύουν σε παρέες.

Λόγω των συνεχών μετακινήσεων από μια χώρα στην άλλη και του επίπονου προγράμματος, αφού πολλά από τα Grand Prix πραγματοποιούνται σε διάστημα μόλις μιας εβδομάδας, οι οδηγοί συνηθίζουν να συνταξιδεύουν με ιδιωτικά αεροπλάνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Nico Rosberg, λάτρης των social media, δημοσίευσε φωτογραφίες και video από το ταξίδι του στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν, όπου αυτό το Σαββατοκύριακο πραγματοποιείται ο όγδοος γύρος του πρωταθλήματος της Formula 1. Μαζί του ήταν οι συναθλητές και φίλοι, Jenson Button, Felipe Massa, Daniel Ricciardo, Max Verstappen, Esteban Gutierrez και ο πρώην πιλότος David Coulthard.

Οι οδηγοί έφυγαν μαζί από το Καναδά, πήγαν στη Νίκαια της Γαλλίας και από εκεί πέταξαν για το Αζερμπαϊτζάν. Όπως φαίνεται, η παρέα το ευχαριστήθηκε ιδιαίτερα, με τον Coulthard να δίνει ρεσιτάλ μέσα στο lear jet.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης