Spielberg και Silverstone. Δύο αγώνες στους οποίους θεωρητικά είχαν το πάνω χέρι και ανέμεναν να πανηγυρίσουν ισάριθμες νίκες. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πήγαν καθόλου καλά, χάνοντας τα ηνία τόσο στο πρωτάθλημα οδηγών όσο και κατασκευαστών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη Mercedes είναι έξαλλοι με τη Ferrari και τους οδηγούς της, θεωρώντας πως αυτοί φταίνε για ό,τι συνέβη στα τελευταία Grand Prix. Οι εκφράσεις που χρησιμοποίησαν οι Toto Wolff και Niki Lauda είναι τουλάχιστον υπερβολικές και δεν τους τιμούν καθόλου. Ο επικεφαλής των πρωταθλητών είπε ότι οι Vettel και Raikkonen είτε είναι ανίκανοι είτε χρησιμοποιούν αθέμιτα μέσα για να πετύχουν τους στόχους τους.

 «Στη Γαλλία ο Vettel χτύπησε τον Valtteri και τώρα ο Raikkonen χτύπησε τον Lewis. Είμαι πολύ θυμωμένος. Ξέρετε τι είπε ο Allison; Αν αυτά γίνονται σκόπιμα ή απλώς είναι ανίκανοι. Οι τακτικές τους είναι ενδιαφέρουσες, αλλά θα κάνουμε τα πάντα για να ανακάμψουμε στους επόμενους αγώνες» τόνισε ο Wolff.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μη εκτελεστικός αντιπρόεδρος, από την άλλη, έκανε λόγο για αντιαθλητικές συμπεριφορές και περίεργα πράγματα από την πλευρά της Ferrari. Αναμφίβολα, στο στρατόπεδο της γερμανικής ομάδας επικρατεί εκνευρισμός.

Οι Ιταλοί δεν έχουν απαντήσει ακόμη, κάτι το οποίο αναμένουμε με ενδιαφέρον. Ο Raikkonen, ωστόσο, παραδέχθηκε πως το λάθος που έκανε στον πρώτο γύρο οφείλεται ξεκάθαρα στον ίδιο και δίκαια τον τιμώρησαν οι αγωνοδίκες.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης