Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

Μέχρι το τέλος του 2023 ο Lewis Hamilton θα οδηγεί το μονοθέσιο της Mercedes. Οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους, με τον Βρετανό οδηγό να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο στο πλαίσιο του Grand Prix της Αυστρίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, o επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1 θα λάβει την επόμενη διετία πάνω από 50 εκατομμύρια ευρώ. Η γερμανική ομάδα έστρωσε «χρυσάφι» στα πόδια του Hamilton προκειμένου να τον κρατήσει κοντά της, με τον ίδιο να δηλώνει ενθουσιασμένος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο LH44 είναι με διαφορά ο πιο ακριβοπληρωμένος πιλότος στην κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

«Δεν μπορώ να πιστέψω πως πέρασαν 9 χρόνια με αυτή την καταπληκτική ομάδα. Είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω μαζί τους για δύο ακόμη σεζόν. Έχουμε κατακτήσει τα πάντα μαζί, αλλά αυτό για το οποίο είμαι περήφανος και ευγνώμον στη Mercedes, είναι ότι στήριξε την προσπάθειά μου για την προώθηση της διαφορετικότητας και της ισότητας στο σπορ».

»Ευχαριστώ όλη την ομάδα και τη διοίκηση. Τώρα μπαίνουμε σε μια νέα εποχή, η οποία είναι συναρπαστική και ανυπομονώ να τα κατακτήσω όλα με τη Mercedes»,  δήλωσε ο 36χρονος.

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης