Το πιο «καυτό» όνομα της εφετινής σεζόν στη Formula 1 είναι αναμφίβολα αυτό του Αυστραλού οδηγού της Red Bull Racing. Το συμβόλαιο του Ricciardo λήγει στο τέλος της χρονιάς και πολλές ομάδες θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Σύμφωνα με τις φήμες, αρχικά τον προσέγγισε η Ferrari, στη συνέχεια μπήκε στο παιχνίδι η Mercedes και τώρα η McLaren. Μάλιστα, οι Βρετανοί λέγεται ότι του έχουν προσφέρει ένα ηγεμονικό συμβόλαιο προκειμένου να υπογράψει μαζί τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με όσα διαρρέουν, η McLaren δίνει στον Daniel Ricciardo το απίστευτο ποσό των 20 εκατομμυρίων τον χρόνο. Τις φήμες ενισχύουν οι δηλώσεις του αγωνιστικού συμβούλου της Red Bull, Helmut Marko, ο οποίος ανέφερε σχετικά: «Ο Daniel είναι ο βασιλιάς της αγοράς των οδηγών. Η McLaren του προσφέρει όλο και περισσότερα κάθε εβδομάδα».

Από τη μεριά του, ο 29χρονος Αυστραλός κρατά χαμηλούς τόνους και περιμένει το καλύτερο πακέτο. Τα χρήματα είναι δελεαστικά, αλλά αυτό που τον ενδιαφέρει είναι να έχει στα χέρια του ανταγωνιστικό μονοθέσιο προκειμένου να διεκδικήσει τον παγκόσμιο τίτλο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης