Είστε λάτρεις των παιχνιδιών ταχύτητας σε κονσόλες τύπου playstation, παθιασμένοι gamers και εξαιρετικά ταλαντούχοι; Τότε έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τα πιο τρελά σας όνειρα!

Η McLaren ανακοίνωσε έναν εκπληκτικό διαγωνισμό, αναζητώντας τον καλύτερο παίκτη, αυτόν που θα εργαστεί στις κεντρικές εγκαταστάσεις στο Woking της Βρετανίας, δίπλα στον Fernando Alonso και θα αναλάβει τον ρόλο δοκιμαστή της ομάδας F1 σε προσομοιωτή.
     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο διαγωνισμός ονομάζεται «World’s Fastest Gamer» και πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Logitech, εκ των κορυφαίων τεχνολογικών εταιρειών και κατασκευαστή αξεσουάρ για videogames. Αρχικά, θα επιλεγούν οι 10 καλύτεροι racing gamers από τις διεθνείς gaming κοινότητες και τους online racing διαγωνισμούς, οι οποίοι στη συνέχεια θα λάβουν μέρος σε διάφορους αγώνες και πλατφόρμες. Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα σκληρή, καθώς οι ειδικοί και αναλυτές θα αξιολογήσουν εκτός από το ταλέντο και την ταχύτητα, τις μηχανολογικές τους γνώσεις, την προσαρμοστικότητα, την ικανότητα συνεργασίας και την πνευματική δύναμη.

Όπως ανέφερε ο Zak Brown, πρόκειται για έναν αυστηρό, αδίστακτο και συναρπαστικό διαγωνισμό που θα φέρει στα όρια τους gamers. Θα διακριθούν πραγματικά οι καλύτεροι, συνδέοντας τον πραγματικό κόσμο των αγώνων με την εικονική πραγματικότητα.

Όλοι τους θα λάβουν υποτροφίες στην ακαδημία, ωστόσο, μόνο ένας θα προσληφθεί από την ιστορική βρετανική εταιρεία. O μεγάλος τελικός θα γίνει στο McLaren Technology Center το φθινόπωρο, με τον νικητή να υπογράφει συμβόλαιο ενός έτους ως οδηγός εξέλιξης στον προσομοιωτή της ομάδας F1 της McLaren.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης