Έπειτα από τη χρονιά που έκανε ήταν βέβαιο πως η Scuderia θα επεκτείνει το συμβόλαιο του νεαρού Μονεγάσκου και θα αναπροσαρμόσει τις οικονομικές του απολαβές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με δύο νίκες και επτά pole position στην πρώτη του κιόλας σεζόν με το κόκκινο μονοθέσιο, ο Charles Leclerc απέδειξε ότι είναι έτοιμος να σηκώσει το βάρος της ομάδας της Ferrari, ενθουσιάζοντας τους φίλους της F1 με το ταλέντο του.

Έτσι, λίγο πριν το τέλος του έτους, οι Ιταλοί ανακοίνωσαν ότι ο 22χρονος θα παραμείνει κάτοικος Maranello τουλάχιστον μέχρι το 2024.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στις πρώτες δηλώσεις, ο νεαρός ανέφερε: «Είμαι ευτυχισμένος που θα παραμείνω στη Scuderia Ferrari. Η σεζόν που πέρασε ήταν ένα όνειρο για μένα. Αγωνίστηκα για την πιο σπουδαία ομάδα της F1 και θα το κάνω για πολλά χρόνια ακόμη. Ανυπομονώ για την εκκίνηση της νέας σεζόν».

Από την πλευρά του, ο επικεφαλής της ομάδας, Mattia Binotto, είπε: «Charles και Ferrari έχουν κοινό μέλλον. Είναι μέλλον της οικογένειάς μας και είμαι βέβαιος πως με αυτόν τον οδηγό θα γράψουμε πολλές σελίδες στην ιστορία της Scuderia».

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης