Στη συνέντευξη Τύπου των οδηγών, ο Sebastian Vettel είχε δηλώσει ότι στο Grand Prix της Γερμανίας θα αγωνιστεί έχοντας έναν και μόνο στόχο. Τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Ferrari δεν έχει καταφέρει να κερδίσει ούτε έναν αγώνα εφέτος, με τη Mercedes να κυριαρχεί απόλυτα στο πρώτο μισό της σεζόν, έχοντας κάνει το 9 στα 10. Στο Hockenheim ωστόσο, η ιταλική ομάδα δείχνει αποφασισμένη να απαντήσει.

Στις πρώτες ελεύθερες δοκιμές που ολοκληρώθηκαν πριν από λίγη ώρα, ο Vettel σημείωσε τον ταχύτερο γύρο με χρόνο 1:14.013, με τον team-mate του Charles Leclerc να τον ακολουθεί με διαφορά 0.255΄΄. Τρίτος ήταν ο Lewis Hamilton, με τους Verstappen, Bottas και Gasly να ολοκληρώνουν την εξάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, η Scuderia χρησιμοποίησε μόνο τα μαλακά ελαστικά, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους που έκαναν χρήση και της μεσαίας γόμας.

Από την έβδομη θέση και πίσω, οι χρόνοι ξεπέρασαν το δευτερόλεπτο. Η δεύτερη περίοδος των ελεύθερων δοκιμών θα διεξαχθεί το απόγευμα.

Θυμίζουμε ότι, αύριο στις 16:00 ώρα Ελλάδας θα γίνουν οι κατατακτήριες και την Κυριακή στις 16:10, θα ανάψουν τα πράσινα φώτα της εκκίνησης.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης