Το όνομα του Sebastian Vettel είναι το πιο πολυσυζητημένο στον χώρο της Formula 1 το τελευταίο διάστημα. Ο Γερμανός αποφάσισε να αποχωρήσει από τη Ferrari στο τέλος της χρονιάς, χωρίς όμως να έχει βρει άλλη ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι φήμες σχετικά με τη συνέχεια της καριέρας του πληθαίνουν, με ορισμένους να κάνουν λόγο ακόμα και για προσέγγιση της Mercedes.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον επικεφαλής της Red Bull Racing, αυτό δεν μπορεί να συμβεί όσο βρίσκεται εκεί ο Lewis Hamilton. Η διαχείριση δύο τόσο ισχυρών προσωπικοτήτων είναι αδύνατη για κάθε ομάδα, όπως δήλωσε ο Christian Horner.

«Ο Sebastian είναι στοχαστής. Προβληματίζει, αναλύει και λαμβάνει αποφάσεις αφού πρώτα τις έχει επεξεργαστεί πολύ. Αν πρέπει να μείνει εκτός για έναν χρόνο, θα το κάνει. Είναι από τους πιο επιτυχημένους οδηγούς και παραμένει γρήγορος. Θα ήταν υπέροχο να τον δούμε δίπλα στον Lewis, αλλά η Mercedes γνωρίζει πως αυτό θα ήταν ένας τεράστιος πονοκέφαλος» υποστήριξε ο Horner.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βέβαια, ο συμπαθής και άκρως επιτυχημένος Βρετανός θα έπρεπε να κάνει και μία ανάλυση για τυχόν συνύπαρξη ενός εκ των δύο με τον αυθάδη και χαϊδεμένο Max Verstappen. Η απάντησή του θα είχε πραγματικά τεράστιο ενδιαφέρον.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης