Λίγες ώρες μετά τη διαρροή περί οριστικής συμφωνίας του Lewis Hamilton με την Mercedes, η γερμανική ομάδα ανακοίνωσε επίσημα πως ο Βρετανός υπέγραψε νέο τριετές συμβόλαιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανακοίνωση έγινε στο Μονακό, όπου θα φιλοξενηθεί αυτό το Σαββατοκύριακο ο έκτος αγώνας του πρωταθλήματος F1. O Hamilton στις πρώτες δηλώσεις, ανέφερε: «Είμαι πανευτυχής που θα μείνω εδώ για τρία χρόνια ακόμα. Αυτή η ομάδα είναι το σπίτι μου. Με στηρίζει από το 1998 και με αυτό το συμβόλαιο θα συμπληρώσω 20 χρόνια μαζί της. Το φετινό μονοθέσιο είναι το καλύτερο που έχω οδηγήσει ποτέ στην καριέρα μου και ευχαριστιέμαι κάθε στιγμή στην πίστα».

Από την πλευρά του, ο διευθυντής της Mercedes, Toto Wolff, άφησε να εννοηθεί πως ο Hamilton θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες μέσα στην ομάδα. «Ο Lewis έκανε πέρυσι μια ονειρική χρονιά και φυσικά η ανανέωση του συμβολαίου του ήταν προτεραιότητα για εμάς. Κάναμε υπομονή και το αποτέλεσμα είναι μια συμφωνία που θα δυναμώσει με κάθε τρόπο τη σχέση του Lewis με την εταιρεία Mercedes».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τα χρήματα δεν έγινε καμία αναφορά, αν και ο Hamilton είναι βέβαιο πως από την επόμενη σεζόν θα είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος οδηγός της F1. Η ετήσια αμοιβή του φτάνει τα 30 εκατομμύρια, χωρίς τα μπόνους. Ο ίδιος, γιόρτασε τη συμφωνία στο διάσημο Μόντε Κάρλο, κάνοντας jet ski στην θάλασσα και παρουσιάζοντας το νέο του κούρεμα.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης