Στο τέλος της εφετινής σεζόν ολοκληρώνεται το συμβόλαιο του Fernando Alonso με τη McLaren Honda και όλα δείχνουν πως το διαζύγιο μεταξύ των δύο πλευρών είναι θέμα χρόνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ισπανός άσος, παρότι διανύει το 36ο έτος της ηλικίας του, παραμένει ένας από τους πιο ολοκληρωμένους οδηγούς του grid, έχοντας άριστη φυσική κατάσταση και την δίψα για να διεκδικήσει ακόμη έναν παγκόσμιο τίτλο. Με τη McLaren αυτό φαντάζει απίθανο, δεδομένης της απογοητευτικής απόδοσης του μονοθεσίου και πιο συγκεκριμένα της μονάδας ισχύος της Honda.

Η Renault επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της τον «El Nano», γεγονός που επιβεβαίωσε και ο διευθυντής της αγωνιστικής ομάδας, Cyril Abiteboul. Ο Γάλλος θέλει να δει ξανά τον Alonso να φορά την κίτρινη φόρμα και έχει τον τρόπο να τον προσεγγίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν πρόκειται να κοροϊδέψω κανέναν. Ξεκίνησα στη F1, όταν ο Flavio με τον Alonso ήταν μαζί και κυριαρχούσαν. Οι συνθήκες, όμως, έχουν αλλάξει από τότε. Αυτήν την περίοδο χρειαζόμαστε την κατάλληλη ομάδα και θέλουμε τον Fernando μαζί μας. Όμως, δεν μπορούμε να υποσχεθούμε ότι το 2018 θα μονομαχήσουμε για το πρωτάθλημα. Θέλουμε έναν οδηγό που θα μας οδηγήσει μπροστά και θα είναι έτοιμος, όταν έρθει η ώρα, να διεκδικήσει τον τίτλο» δήλωσε ο Abiteboul.

Η Renault προσπαθεί να τον δελεάσει λέγοντάς του την αλήθεια, αλλά ουδείς γνωρίζει αν θα δεχθεί την προσφορά ο Alonso. Τα χρόνια περνούν και αυτό που επιθυμεί ο Ισπανός περισσότερο από όλα είναι να νιώσει την αίσθηση του ανταγωνισμού και των μαχών για το βάθρο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης