Ο πρόεδρος της ιταλικής εταιρείας και επικεφαλής του ομίλου FCA, βρέθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην Αυστρία, προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά την ομάδα του στο Grand Prix του Red Bull Ring.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ήταν φυσικό, ο Sergio Marchionne συγκέντρωσε πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας, με τους δημοσιογράφους να τον ρωτούν για την επόμενη μέρα στη Ferrari και τα συμβόλαια των Vettel και Raikkonen, τα οποία λήγουν στο τέλος της φετινής σεζόν. Ο ισχυρός άνδρας της Scuderia, ήταν ξεκάθαρος σχετικά με τους οδηγούς και ειδικά με τον Γερμανό.

«Δήλωσα για μία ακόμη φορά στον Sebastian ότι αν επιθυμεί να μείνει, υπάρχει ανοικτή μία θέση», τόνισε με νόημα ο Marchionne.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το μέλλον του Kimi Raikkonen, o πρόεδρος είπε: «Με τον Kimi θα διαπραγματευτούμε. Πρέπει να δείξει μεγαλύτερη συγκέντρωση και σταθερότητα στη συνέχεια. Θα του μιλήσω και θα δούμε τι θα γίνει».

Επίσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στις φήμες περί επαφών με τον Fernando Alonso και τον Max Verstappen. «Ο Alonso έδειξε ενδιαφέρον για πιθανή επιστροφή, αλλά εμείς δεν ενδιαφερόμαστε. Όσο για τον Verstappen, δεν έχουμε υπογράψει τίποτα με αυτόν». Η τελευταία δήλωση αναμένεται να προκαλέσει πολλές συζητήσεις στον χώρο της F1, καθώς δεν αρνήθηκε ότι υπάρχουν συνομιλίες μεταξύ των δύο πλευρών.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης