Από το Grand Prix της Αυστραλίας στις 25 Μαρτίου, οι φίλοι της Formula 1 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν ζωντανά οτιδήποτε συμβαίνει στους αγώνες του κορυφαίου μηχανοκίνητου σπορ.

Η Liberty Media, κάτοχος των εμπορικών δικαιωμάτων της Formula 1, ανακοίνωσε τη δημιουργία της F1 TV, μιας νέας υπηρεσίας live streaming, προσφέροντας εικόνα μέσω 20 διαφορετικών καμερών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η υπηρεσία θα προβάλλει ζωντανά τους αγώνες της F1 μέσω υπολογιστή, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να παρακολουθήσει τις ελεύθερες περιόδους δοκιμών, τις κατατακτήριες και τις συνεντεύξεις Τύπου.

Αρχικά, η F1 TV θα είναι διαθέσιμη σε ΗΠΑ, Γερμανία, Γαλλία, Μεξικό, Βέλγιο, Αυστρία, Ουγγαρία και κάποιες χώρες της Λατινικής Αμερικής, με τις μεταδόσεις να γίνονται στα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Γερμανικά και τα Ισπανικά. Σταδιακά, η υπηρεσία θα επεκταθεί σε όλο τον κόσμο, με το κόστος να κυμαίνεται από 8 έως 12 δολάρια τον μήνα.  

Να σημειώσουμε πως, οι μεταδόσεις θα γίνονται σε πρώτη φάση μόνο μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή και όχι tablet ή smartphones.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης