Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν. Ο Sebastian Vettel υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την Aston Martin Racing και από το 2021 θα τρέχει στη Formula 1 με τη βρετανική ομάδα, η οποία θα αντικαταστήσει τη Racing Point.

Ο Γερμανός οδηγός θα πάρει τη θέση του Sergio Perez, έχοντας ως teammate τον Lance Stroll, γιο του ιδιοκτήτη της ομάδας. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει εδώ και καιρό και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να ανακοινώσουν τη συνεργασία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 έκανε λόγο για μια νέα πρόκληση η οποία του δίνει το κίνητρο που είχε ανάγκη.

«Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που θα τρέξω για την Aston Martin το 2021. Έχω εντυπωσιαστεί από την απόδοση και τα αποτελέσματά της φέτος και πιστεύω ότι θα έχουμε ένα λαμπρό μέλλον. Η αγάπη μου για τη Formula 1 παραμένει μεγάλη και το μοναδικό μου κίνητρο είναι να αγωνίζομαι στις πρώτες θέσεις του grid. Το να κάνω κάτι τέτοιο με την Aston Martin θα είναι τεράστιο προνόμιο. Οι ενέργειες του Lawrence Stroll στο σπορ είναι πηγή έμπνευσης και πιστεύω ότι μπορούμε να χτίσουμε κάτι πολύ ιδιαίτερο μαζί» δήλωσε από το Mugello o 33χρονος Γερμανός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης