Του Λουκά Παπαλάμπρου

Πέρασαν κιόλας 246 μέρες από τότε που οι πιλότοι και οι ομάδες συναντήθηκαν στη Μελβούρνη της Αυστραλίας για τα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά της χρονιάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού ταξίδεψαν σε όλο τον κόσμο, αναμετρήθηκαν σε 19 πίστες και circuit δρόμου, έφθασε η ώρα για την τελική μάχη. Στη μαγευτική Yas Marina του Άμπου Ντάμπι πέφτει αυτό το τριήμερο (24-25-26 Νοεμβρίου) η αυλαία του εφετινού πρωταθλήματος της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mercedes και ο Lewis Hamilton είναι για ακόμη μια χρονιά οι μεγάλοι θριαμβευτές, κατακτώντας τους τίτλους σε κατασκευαστές και οδηγούς. Στη Ferrari τα έχουν με τον εαυτό τους και τα λάθη που έκαναν στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν, στερώντας από τον Vettel τη δυνατότητα να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Του χρόνου ελπίζουν να είναι πιο προσεκτικοί και ανταγωνιστικοί, προκειμένου να επιστρέψουν στην κορυφή. Το ίδιο επιθυμεί και η Red Bull με τους ταλαντούχους και γρήγορους Ricciardo και Verstappen στο cockpit των μονοθεσίων, ενώ ερώτημα αποτελεί η απόδοση της McLaren μετά την αλλαγή σε προμηθευτή κινητήρων.

Στις υπέροχες εγκαταστάσεις του Άμπου Ντάμπι, οι οδηγοί θα δώσουν την τελευταία τους παράσταση για εφέτος. Ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό το φως των προβολέων σε μια φανταστική ατμόσφαιρα στη μαρίνα του πάμπλουτου αραβικού κρατιδίου.

Το πρόγραμμα του Grand Prix

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου
Ελεύθερα δοκιμαστικά (FP1): 11.00-12.30 COSMOTE TV (LIVE)
Ελεύθερα δοκιμαστικά (FP2): 15.00-16.30 COSMOTE TV (LIVE)

Σάββατο 25 Νοεμβρίου
Ελεύθερα δοκιμαστικά (FP3): 12.00-13.00 COSMOTE TV (LIVE)
Κατατακτήριες: 15.00-17.00 COSMOTE TV (LIVE)

Κυριακή 26 Νοεμβρίου
Αγώνας: 15.00 COSMΟΤΕ TV/ΕΡΤ (LIVE)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης