Τραγελαφικά είναι όσα συμβαίνουν στο στρατόπεδο της Mercedes AMG Petronas, με τον έναν να διαψεύδει τον άλλο και το τμήμα μάρκετινγκ και δημοσίων σχέσεων να προσπαθεί να μαζέψει τα ασυμμάζευτα.

Την Τρίτη, ο μη εκτελεστικός διευθυντής της γερμανικής ομάδας Niki Lauda αποκάλυψε στο Servus TV πως ο Lewis Hamilton τα έκανε λαμπόγυαλο στο GP του Αζερμπαϊτζάν, διαλύοντας την αίθουσα των αποδυτηρίων. Παράλληλα, δεν δίστασε να τον χαρακτηρίσει ψεύτη, έπειτα από τις δηλώσεις του Βρετανού οδηγού περί εξαιρετικών σχέσεων με τον team-mate του, Nico Rosberg.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία ημέρα μετά, η Mercedes εξέδωσε ανακοίνωση, ισχυριζόμενη πως ο Lauda ήθελε να πει κάτι άλλο και όλα αυτά είναι μια παρεξήγηση. «Ο Niki εκφράζει τη λύπη του για την παρεξήγηση που προκλήθηκε έπειτα από τις δηλώσεις του στο Servus TV. Ο Lewis Hamilton σε καμία περίπτωση δεν προκάλεσε ζημιές στον ιδιωτικό χώρο του οδηγού στην πίστα του Μπακού και δεν είπε ψέματα για τη σχέση του με τον Nico Rosberg. Τα σχόλια είναι δυσανάλογα σε σύγκριση με αυτά που συνέβησαν».

Πραγματικά για γέλια και για κλάματα. Φανταστείτε τι θα συνέβαινε αν αυτή η ομάδα δεν κυριαρχούσε στο πρωτάθλημα της Formula 1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης