Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι πρώτες κατατακτήριες δοκιμές (Pole Position) της φετινής χρονιάς για το πρωτάθλημα της Formula 1 ολοκληρώθηκαν στην Αυστραλία, εκεί όπου ξεκινά ο κορυφαίος θεσμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Δέκα ομάδες, είκοσι οδηγοί και… χιλιάδες θεατές στις κερκίδες του Albert Park της Μελβούρνης απόλαυσαν την πρώτη «μάχη» λίγο πριν το… πόλεμο του Κυριακάτικου αγώνα.

Ο Lewis Hamilton κατέκτησε την 1η φετινή Pole Position

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σούπερ… Hamilton
Ποδαρικό έκανε o Hamilton με Mercedes που κατάφερε να πάρει την πρώτη Pole Position της χρονιάς. Ακολούθησε ο Raikkonen με Ferrari που άφησε πίσω του τον ομόσταυλό του, Sebastian Vettel ο H HAAS δείχνει να κάνει την έκπληξη για φέτος…οποίος θα έχει δίπλα του τον Verstappen με Red Bull. Πίσω από τον Ολλανδό πιλότο θα εκκινήσει ο Ricciardo επίσης με Red Bull. Την πρώτη δεκάδα της σειράς εκκίνησης του Κυριακάτικου αγώνα συμπλήρωσαν οι, Magnussen, Grosjean, Hulkenberg, Sainz και Bottas.

Οι δοκιμές αποδείχτηκαν καταστροφικές για τον Bottas ο οποίος χτύπησε τη Mercedes την ώρα που πήγαινε για να πραγματοποιήσει τον γρήγορο γύρο στο 3ο σκέλος των κατατακτήριων δοκιμαστικών. Εκείνη την ώρα βγήκαν οι κόκκινες σημαίες ενώ κανείς δεν είχε καταφέρει να «πάρει» χρόνο.

Άτυχος στις δοκιμές ο Bottas

Ώρες μετάδοσης στην τηλεόραση
Προσοχή στην αλλαγή της ώρας…O αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 8:10 και αυτό λόγω της διαφοράς της ώρας που έχει η Ελλάδα με την Αυστραλία.

Η Cosmote TV θα μεταδώσει ζωντανά την 1η μάχη σύνδεση που θα γίνει με την Αυστραλία στις 7:45 π.μ. Η κρατική τηλεόραση θα μεταδώσει τον αγώνα σε μαγνητοσκόπηση στις 16:10.

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από τις κατατακτήριες δοκιμές πατήστε ΕΔΩ

Ο Verstappen θα εκκινήσει από την 4η θέση

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης