Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Άλλα περιμέναμε να δούμε στο γκραν πρι της Αμερικής, τελικά άλλα είδαμε και στο… ρεζουμέ του Μετά από 2.044 ημέρες κέρδισε αγώνα ο Raikkonenαγώνα, νικητής του 18ου γύρου της φετινής σεζόν αναδείχτηκε ο Kimi Raikkonen με Ferrari.

O Φινλανδός αποδείχτηκε πολύ σταθερός, γρήγορος και έδειξε υψηλό χαρακτήρα κατακτώντας έτσι την 23η νίκη της καριέρα του.

O Raikkonen βλέπει πρώτος την καρό σημαία

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Υπομονή για τον τίτλο…

Ο Vettel έχει ακόμα… μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλοΑυτό που δεν μάθαμε με το τελείωμα του αγώνα στην Αμερική είναι ο φετινός παγκόσμιος πρωταθλητής, καθώς ο Hamilton δεν έφερε τον συνδυασμό αποτελεσμάτων που χρειαζόταν για να πανηγυρίσει έναν ακόμα τίτλο.

Ο Vettel (ο δεύτερος διεκδικητής του τίτλου) έδειξε να έχει άγχος στην αρχή (είχε επαφή με τον Ricciardo) αλλά η προσπάθεια που έκανε στη συνέχεια, του άφησε, μία έστω και μικρή ελπίδα, για τον τίτλο.  

Ο Max Verstappen ξεκίνησε 18ος και τερμάτισε 2ος...

Απίστευτος ο Verstappen

Αυτός που εξέπληξε γι’ ακόμα μία φορά ήταν ο Max Verstappen που εκκίνησε από την 18η θέση και τερμάτισε δεύτερος έπειτα από έναν καταπληκτικό αγώνα.

Ο Ολλανδός πιλότος έδειξε τη μεγάλη του κλάση όταν δύο γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας δεν επέτρεψε στον Hamilton να τον περάσει κερδίζοντάς τον στα ίσια. Ο Βρετανός με τη σειρά του τερμάτισε στην τρίτη θέση και πλέον σε συνδυασμό με την 4η θέση του Vettel χρειάζεται άλλους πέντε βαθμούς σε τρεις αγώνες για να στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής.

Βάθρο για τον Hamilton που θέλει ακόμα πέντε βαθμούς για την κατάκτηση του τίτλου


Χωρίς διακοπή

Στην 5η θέση ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Bottas ενώ πίσω από τον πιλότο της Mercedes ακολούθησαν οι, Hulkenberg και Sainz. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ocon, Magnusen και Perez.

Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα συνεχιστεί χωρίς διακοπή και συγκεκριμένα στο Μεξικό στις 28 Οκτωβρίου.

Για να δείτε τη βαθμολογία των πιλότων πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε τη βαθμολογία των κατασκευαστων πατήστε ΕΔΩ

Η τελική κατάταξη από το γκραν πρι της Αμερικής

Το βάθρο: Raikkonen, Verstappen και Hamilton

Η εκκίνηση έχει δοθεί. Ο Raikkonen κλείνεται, ο Hamilton προσπαθεί να διατηρήσει την πρώτη θέση αλλά ο πιλότος της Ferrari στρίβει πρώτος...
Λίγο μετά την εκκίνηση ο Vettel ακουμπά με τον Ricciardo και κάνει τετ α κε χάνοντας πολλές θέσεις...

Είχε απρόοπτα μαζί και εγκαταλείψεις λίγο μετά την εκκίνηση του αμερικανικού γκραν πρι
Άτυχος σε ακόμα έναν αγώνα αποδείχτηκε ο Ricciardo εγκατέλειψε με πρόβλημα στον κινητήρα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης