Χωρίς τον Hamilton και με αλλαγές στο ρόστερ των ομάδων το θέαμα στον αγώνα του Ντουμπάι ήταν πέρα από κάθε λογική.

Απρόοπτα με το καλημέρα, όταν εγκατέλειψαν Verstappen και Leclerc, λάθος στα πιτ με τα ελαστικά των Russel (που αντικατέστησε τον Hamilton) και Bottas και τελικά νίκη του Perez με Racing Point.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρώτη, τρίτη θέση και τρελά πανηγύρια στη Racing Point

Πρώτη νίκη…

Μία νίκη που ήταν η παρθενική για τον Perez αλλά και για τη Racing Point η οποία δεν αρκέστηκε σε ένα Μετά από… 50 χρόνια ανέβηκε Μεξικανός στο ψηλότερο σκαλί του βάθρουαλλά σε δύο βάθρα καθώς ο Stroll τερμάτισε στην τρίτη θέση.  Ανάμεσά τους βρέθηκε o Ocon με Renault. Τέταρτος τερμάτισε ο Sainz με McLaren και πέμπτος ο Ricciardo με Renault.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ακολούθησαν Albon (Red Bull) και Kvyat (Alpha Tauri), με τους πιλότους της Mercedes να τερματίζουν στις θέσεις 8 και 9, με τον Bottas και Russel αντίστοιχα. Οι πιλότοι της γερμανικής ομάδας θα μπορούσαν να πετύχουν και το 1-2 αν οι μηχανικοί τους δεν… μπέρδευαν τα ελαστικά στα πιτ στοπ!!! Την δεκάδα συμπλήρωσε ο Norris με McLaren.

O επόμενος γύρος που είναι και ο τελευταίος για τη φετινή σεζόν θα διεξαχθεί στις 13 Δεκεμβρίου στο Άμπου Ντάμπι.

 

Τελική κατάταξη που είναι... αληθινή!

Τεράστιος Perez στον αγώνα του Ντουμπάι...

Σϊγουρα κανένας δεν θα στοιχημάτιζε πως σε αυτόν τον αγώνα μπορεί να κερδίσει η Racing Point...

 

Οι μηχανικοί της Mercedes κάνουν το λάθος με τα ελαστικά και καταστρέφουν τον αγώνα και των δύο πιλότων...

 

Η στιγμή που Verstappen και Leclerc βγαίνουν εκτός πίστας. Ο πιλότος της Ferrari ακουμπά τον Perez και ο πιλότος της Red Bull στην προσπάθειά του να τον αποφύγει βγαίνει εκτός έδρας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης