Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     


H τύχη σίγουρα ήταν με το μέρος του. Έτσι μετά την δυνατότητα που του δόθηκε λόγω… Kvyat να Άτυχοι οι πιλότοι της Mercedes που τράκαραν μεταξύ τους λίγο μετά την εκκίνηση και ενώ κατείχαν τις θέσεις 1 και 2.  μεταπηδήσει στην Red Bull από την Toro Rosso και την σύγκρουση των δύο μονοθεσίων της Mercedes λίγο μετά την εκκίνηση του γκραν πρι της Ισπανίας, ο Max Verstappen κατέκτησε την πρώτη του νίκη σε ηλικία μόλις 18 ετών.

Ένα αποτέλεσμα που δύσκολα θα μπορούσε να είχε ονειρευτεί και να υλοποιήσει ο Ολλανδός πιλότος που είναι πλέον ο νεότερος στην ιστορία της Formula 1 που ανεβαίνει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου. Πίσω από το “ιπτάμενο” μονοθέσιο ακολούθησαν τα δύο Ferrari, με τους Raikkonen και Vettel να συμπληρώνουν το βάθρο και να κατακτούν τις θέσεις 2-3 αντίστοιχα.

Ο Max Verstappen έτρεξε για πρώτη φορά με Red Bull και κέρδισε!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην 4η θέση και με… λάστιχο!
Στην 4η θέση τερμάτισε ο Ricciardo με Red Bull, που αξίζει να σημειώσουμε πως έπαθε και… λάστιχο δύο γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας. Ακολούθησε ο Bottas (Williams), Sainz (Toro Tosso), Perez Force India), Massa Williams), Button (McLaren) και Kvyat (Toro Rosso).

Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα δοθεί στις 29 Μαίου στο Μονακό.

Για να δείτε την βαθμολογία των οδηγων πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την βαθμολογία των κατασκευαστών πατήστε ΕΔΩ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης