Η καρό σημαία γα το φετινό παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 έπεσε στην πίστα Yas Marina στο Άμπου Ντάμπι σε έναν αγώνα που φάνηκε πως ήταν πολύ… κουραστικός απ΄ όσο θα περιμέναμε.

Από την αρχή ως το τέλος δεν είδαμε σχεδόν καθόλου θέαμα, δεν είδαμε αλλαγές και εν τέλει ο Max Verstappen με Red Bull πανηγύρισε την πρώτη θέση αφήνοντας πίσω του, τους πιλότους της Mercedes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τη 10η νίκη της καριερας του κατέκτησε ο Verstappen...

Ο Bottas τερμάτισε μπροστά από τον Hamilton

Ωστόσο και ως δια… μαγείας ο Bottas τερμάτισε μπροστά από τον Hamilton (που επέστρεψε καθώς είχε H McLaren κατάφερε να τερματίσει στην τρίτη θέση των κατασκευαστών…λείψει σε έναν αγωνα λόγω Covid-19) με τον πρώτο να πανηγυρίζει με τη σειρά του τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα των οδηγών. Στην τέταρτη θέση ολοκλήρωσε την προσπάθειά του ο Albon με Red Bull τον οποίο ακολούθησαν οι πιλότοι της McLaren, Norris και Sainz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το αποτέλεσμα αυτό έφερε την McLaren στην 3η θέση των κατασκευαστών καθώς οι πιλότοι της Racing Point το μόνο που κατάφεραν ήταν η 10η θέση του Stroll (που έχασε μία θέση στον τελευταίο γύρο) και μία εγκατάλειψη του Perez. O Ricciardo με Renault έκανε τον ταχύτερο γύρο και τερμάτισε 7ος, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Gasly (AlphaTauri), Ocon (Reanult) και Stroll (Racing Point).

Εντυπωσίασε φέτος η McLaren η οποία κατέκτησε την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα των κατασκευστών...

Χάλια η Ferrari

Οι πιλότοι της Ferrari ολοκλήρωσαν τον αγώνα στις θέσεις, 13 και 14 με τους Leclerc και Vettel αντίστοιχα.

Το φετινό πρωτάθλημα χωρίς θεατές ολοκληρώθηκε, οι… συζητήσεις συνεχίζονται και πλέον θα περιμένουμε να δούμε ποιος θα πάει πού για να μάθουμε τα ρόστερ των ομάδων για το 2021…

 

Για να δείτε την τελική κατάταξη στην βαθμολογία των οδηγών πατήστε ΕΔΩ

 

Για να δείτε την τελική κατάταξη στην βαθμολογία των ομάδων πατήστε ΕΔΩ

 

Τα τελικά αποτελέσματα από τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που διεξήχθη στο Άμπου Ντάμπι

Ο Hamilton τερμάτισε τρίτος κάνοντας donuts πανηγυρίζοντας (για ακόμα μία φορά) τον φετινό τίτλο

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης