Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Σε ακόμα έναν αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1, αναμένεται να… κοντραριστούν Mercedes και Ferrari, κάτι που φάνηκε από τις δοκιμές, είτε επίσημες είτε… ανεπίσημες. Οι πιλότοι των Mercedes και Ferrari θα… δώσουν ακόμα μία μάχη, αυτή τη φορά στην Ισπανίαδύο ομάδων ήταν αυτοί που σημείωσαν τους ταχύτερους χρόνους στις κατατακτήριες δοκιμές και στον Κυριακάτικο αγώνα θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Ταχύτερος όλων αναδείχτηκε ο Lewis Hailton (Mercedes), τον οποίο ακολούθησε ο Vettel με Ferrari. Πιο πίσω βρέθηκαν οι Bottas και Raikkoen με Mercedes και Ferrari αντίστοιχα, γεγονός που δείχνει πως η αυριανή εκκίνηση στην Ισπανία θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Επιπλέον η 5η θέση από την οποία θα ξεκινήσει ο Max Verstappen (Red Bull) δίνει επιπλέον κίνητρο για να παρακολουθήσουμε από την αρχή τον αγώνα, ενώ το ενδιαφέρον ανεβάζει και η 6η θέση από την οποία θα ξεκινήσει ο Ricciardo (Red Bull).

Την δεκάδα των κατατακτήριων δοκιμών συμπλήρωσαν οι, Alonso (McLaren), Perez (Force India), Massa (Williams) και Ocon (Force India).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 15:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV και την κρατική τηλεόραση.

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών της Ισπανίας

Τα μονοθέσια της Mercedes θα εκκινήσουν από τις θέσεις 1-3
Η Ferrari θα ξεκινήσει από τις θέσεις 2-4
Από την τρίτη σειρά της εκκίνησης ξεκινούν τα μονοθέσια της Red Bull
Οι τρεις ταχύτεροι των κατατακτήρισων δοκιμαστικών, Hamilton, Vettel και Bottas...
O Alonso ξεκινά 7ο και μπροστά στους συμπατριώτες του θέλει σίγουρα να φέρει ένα καλό αποτέλεσμα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης