Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την πίστα Albert Park της Μελβούρνης στην Αυστραλία ξεκινά και φέτος το παγκόσμιο πρωτάθλημα Ο Vettel με Ferrari μπήκε… σφήνα ανάμεσα στα δύο MercedesFormula 1.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές του πρώτου γύρου όπου τον ταχύτερο χρόνο σημείωσε ο Lewis Hamilton με Mercedes αφήνοντας στην δεύτερη θέση τον Sebastian Vettel με μονοθέσιο της Ferrari.

Την τρίτη θέση στο grid του αγώνα θα συμπληρώσει ο Bottas που φάνηκε αρκετά δυνατός στις πρώτες του επίσημες κατατακτήριες δοκιμές με Mercedes.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Mercedes με τον Hamilton αποδείχτηκε ταχύτερη στις πρώτες επίσημες δοκιμές της χρονιάς...


Σφήνα στα Mercedes η Ferrari
Την δεκάδα με τους καλύτερους χρόνους συμπλήρωσαν οι: Raikonnen (Ferrari), Verstappen (Red
Την 62η Pole Position στην καριέρα του κατέκτησε ο HamiltonBull), Grosjean (Haas), Massa (Williams), Sainz (Toro Rosso), Kvyat (Toro Rosso) και Ricciardo (Red Bull) ο οποίος είχε και μία έξοδο.

Λίγο πριν τις επίσημες δοκιμές για την Pole Position και συγκεκριμένα στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές, οι Vettel (Ferrari), Bottas (Mercedes) και Hamilton (Mercedes) σημείωσαν τους ταχύτερους χρόνους.

Λόγω της διαφοράς ώρας με την Ελλάδα η εκκίνηση θα δοθεί στις 8:00 π.μ. την Κυριακή. Το γκραν πρι θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 5HD αλλά σε μαγνητοσκόπηση στις 15:00 από την ΕΡΤ2.

* ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑΖΕΙ Η ΩΡΑ

Τα αποτελέσματα από τις κατατακτήριες δοκιμές στην Αυστραλία

Ο Bottas δείχνει να προσαρμόζεται γρήγορα με το νέο του μονοθέσιο
Ο Hamilton χαμογέλασε σήμερα. Για να δούμε τι θα κάνει αύριο...
Τα μονοθέσια της Ferrari θα εκκινήσουν από τις θέσεις 2 και 4
Ο Ricciardo με Red Bull είχε την... στιγμή του  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης