Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

       

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι καιρικές συνθήκες και το ατύχημα με τρεις κορυφαίους πιλότους στην πρώτη στροφή του γκραν πρι της Σιγκαπούρης ήταν τα δύο στοιχεία που έπαιξαν καθοριστικό στην τελική κατάταξη του 14ου γύρου Εκτός αγώνα τέθηκαν με το καλημέρα οι Vettel, Verstappen και Raikkonen…του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1.

Οι Vettel, Verstappen και Raikkonen συγκρούστηκαν λίγα μέτρα μετά την εκκίνηση με αποτέλεσμα όχι μόνο να καθυστερήσει ο αγώνας αλλά να τεθούν εκτός μάχης, και μάλιστα με το καλημέρα, δύο φαβορί για την πρώτη θέση.

Η εγκατάλειψη των δύο Ferrari άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη στον Hamilton αλλά και την Mercedes που κυνήγησαν την πρώτη θέση που κατέκτησε τελικά ο Βρετανός αυξάνοντας ταυτόχρονα την διαφορά στον βαθμολογικό πίνακα από τον Vettel.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η στιγμή που ο Raikkonen έχει ακουμπήσει τον Verstappen ο οποίος χάνει τον έλεγχο και σε κλάσματα δευτερολέπτου η Ferrari ακουμπά την... Ferrari του Vettel. Λίγο αργότερα και οι τρεις εγκατέλειψαν, μαζί τους και ο Alonso που βρέθηκε στο... διάβα τους

O σταθερός Ricciardo
Δεύτερος τερμάτισε ο Ricciardo που σε ακόμα έναν αγώνα έδειξε πόσο σταθερός πιλότος είναι. Τον Ακόμα ένα βάθρο για τον πιλότο της Red Bull…οδηγό της Red Bull ακολούθησε ο Bottas με την δεύτερη Mercedes ανεβαίνοντας και αυτός στο βάθρο των νικητών.

Πιο πίσω βρέθηκαν οι Sainz (Toro Rosso), Perez (Force India) και Palmer (Renault) ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι, Vandoorne (McLaren), Stroll (Williams), Grosjean (Haas) και Ocon (Force India).

Όχι μία αλλά τρεις φορές εμφανίστηκε το αυτοκίνητο ασφαλείας στην πίστα

Aυτοκίνητο ασφαλείας x3
Στο γκραν πρι της Σιγκαπούρης το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε την εμφάνισή του τρεις φορές, μία στην αρχή και άλλες δύο, λόγω εξόδου του Daniil Kvyat στον 11ο γύρο και στον 39ο γύρο μετά από λάθος του Marcus Ericsson στη στροφή 9.

Η συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος θα δοθεί την 1η Οκτωβρίου στην πίστα της Sepang στην Μαλαισία.

Η τελική κατάταξη

Η βαθμολογία των πιλότων μετά τον αγώνα της Σιγκαπούρης

Πολύ βροχή...
Ο Hamilton κερδίζει και αυξάνει τη διαφορά από τον Vettel

H Lewis Hamilton κέρδισε τον αγώνα της Σιγκαπούρης και έφτασε τις επτά νίκες από την αρχή της χρονιάς και συνολικά τις 60 νίκες στην καριέρα του στη Formula 1
Ακόμη ένα βάθρο για τον Ricciardo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης