Στην Ρωσία διεξάγεται αυτή την Κυριακή ο 16ος γύρος του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1. Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές από τις οποίες βγήκε η σειρά εκκίνησης του αυριανού αγώνα.

Από την πρώτη σειρά της εκκίνησης θα ξεκινήσουν τα μονοθέσια της Mercedes

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Ταχύτερη η Mercedes

Ταχύτερος όλων αναδείχτηκε ο Bottas με Mercedes ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το οδηγικό λάθος του H Ferrari δείχνει αδύναμη στη Ρωσία συγκριτικά με την Mercedes…Hamilton στον γρήγορο γύρο και κατέκτησε την 6η Pole Position της καριέρας του. Ο Βρετανός ακολούθησε τον ομόσταυλό του και το σημαντικότερο από όλα πως θα ξεκινήσει μπροστά από τον Vettel ο οποίος σημείωσε τον τρίτο χρόνο. Τέταρτος ήταν ο Raikkonen με Ferrari.

Την δεκάδα των ταχύτερων πιλότων στις κατατακτήριες δοκιμές συμπλήρωσαν οι, Magnussen (Haas), Ocon (Force India), Leclerc (Sauber), Perez (Force India), Grosjean (Haas) και Ericsson (Sauber).

Ο αγώνας της Ρωσίας θα ξεκινήσει στις 14:10 (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV και κρατική τηλεόραση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών της Ρωσίας

Βαθμολογία Οδηγών

  1. Hamilton 281
  2. Vettel 241
  3. Raikkonen 174
  4. Bottas 171
  5. Verstappen 148
  6. Ricciardo 126
  7. Hulkenberg 53
  8. Alonso 50
  9. Magnussen 49
  10. Perez 46

Βαθμολογία Ομάδων

  1. Mercedes 452
  2. Ferrari 415
  3. Red Bull 274
  4. Renault 91
  5. Haas 76

Τα μονοθέσια της Ferrari θα εκκινήσουν από τις θέσεις 3-4
Οι αλλαγές στα μηχανικά μέρη των μονοθεσίων της Red Bull (και η ποινή που υπάρχει σε αυτή την περίπτωση) είχε ως αποτέλεσμα την παραμονή στο γκαράζ της ομάδας (στο 2ο σκέλος)...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης