Επιμέλεια: Βασίλης Σαρημπαλίδης

Με νίκη του Hamilton ολοκληρώθηκε το γκραν πρι του Μεξικό. Αυτή ήταν και η 83η φορά που ο Βρετανός πιλότος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και πλέον χρειάζεται μόλις 4 βαθμούς για να κατακτήσει και μαθηματικά τον 6ο προσωπικό του τίτλο.  

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Vettel με Ferrari

Το σήριαλ Verstappen

Πίσω του τερμάτισαν οι Vettel και Bottas με Ferrari και Mercedes αντίστοιχα ενώ ο Leclerc με τη δεύτερη Ferrari ολοκλήρωσε τον αγώνα στην τέταρτη θέση και ο Albon στην πέμπτη με Red Bull.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Max Verstappen μετά την ποινή που δέχτηκε αποδείχτηκε άτυχος καθώς είχε επαφή με τον Hamilton λίγο μετά την εκκίνηση με αποτέλεσμα να πέσει στην τελευταία  θέση (έπαθε κλατάρισμα). Παρ’ όλα αυτά κέρδισε θέσεις έχοντας κάνει μόνο μία αλλαγή ελαστικών.

Τα δύο μονοθέσια της Ferrari μπορεί να εκκίνησαν από τις πρώτες θέσεις αλλά δεν κατάφεραν να τις διατηρήσουν...

Σε μία εβδομάδα

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Perez (Racing Ponit), Riccardo (Renault), Kvyat (Toro Rosso) και Gasly (Toro Rosso). Ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε την απόφαση των αγωνοδικών για να δούμε αν τελικά ο Gasly θα πάρει τους βαθμούς της 10η θέσης καθώς χτύπησε τον Hulkenberg στην τελευταία στροφή…

Τον αγώνα παρακολούθησαν συνολικά (το τριήμερο) 346.000 θεατές. Ο επόμενος αγώνας (ΗΠΑ) θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου.

To βάθρο των νικητών στο GP του Μεξικό

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης