Με νίκη του Nico Rosberg ολοκληρώθηκε ο αγώνας της Formula 1 στην πίστα SPA του Βελγίου. Ο πιλότος της Mercedes επέστρεψε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου μετά από δύο μήνες και δέκα μέρες και πλέον
Ο αγώνας του Βελγίου επισκιάστηκε από το τρομακτικό ατύχημα του πιλότου της Renault, Kevin Magnussenβλέπει με… καλύτερο μάτι την κατάκτηση του τίτλου, που διεκδικεί με τον ομόσταυλό του, Lewis Hamilton.

Ο Βρετανός μπορεί να ξεκίνησε τον αγώνα από την προτελευταία θέση ωστόσο τερμάτισε στην 3η και έτσι διατήρησε την πρωτιά στην βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ανάμεσα στους δύο πιλότους της γερμανικής ομάδας βρέθηκε ο Ricciardo με Red Bull.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα μονοθέσια της Ferrari τερμάτισαν στις θέσεις 6 και 9 (Massa και Raikkonen αντίστοιχα)

Δυνατός ο Alonso
Πιο πίσω ακολούθησαν οι Hulkenberg και Perez, αμφότεροι με μονοθέσια της Force India ενώ ο πιλότος της Ferrari, Sebastian Vettel τερμάτισε στην 6η θέση, όταν την ίδια ώρα ο δεύτερος πιλότος της ιταλικής ομάδας ολοκλήρωσε την προσπάθειά του στην 9η. Εντυπωσιακός αποδείχτηκε και ο Fernando Alosno που τερμάτισε 7ος  έχοντας ξεκινήσει τελευταίος. Στην 8η και 10 θέση τερμάτισαν οι Bottas και Massa αντίστοιχα.

H συνέχεια του παγκοσμίου πρωταθλήματος Formula 1 θα δοθεί στις 4 Σεπτεμβρίου στην Monza της Ιταλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Διαβάστε επίσης:
To τρομακτικό ατύχημα του Magnussen στο Βέλγιο

 

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα από το γκραν πρι του Βελγίου πατήστε ΕΔΩ

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία των πιλότων πατώντας ΕΔΩ

Δείτε αναλυτικά την βαθμολογία των ομάδων πατώντας ΕΔΩ

O Alonso ξεκίνησε τελευταίος και τερμάτισε 7ος με McLaren

Βάθρο και δεύτερη θέση για τον Ricciardo με Red Bull

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης