Μετά από 10 συνεχόμενες νίκες της Mercedes, o Max Verstappen έσπασε το κατεστημένο και κατέκτησε μία Ο Verstappen έσπασε το κατεστημένο της Mercedes τη φετινή σεζόν…τεράστια νίκη στο γκραν πριν της Αυστρίας.

Ο πιλότος της Red Bull, μπορεί να μην έκανε καλή εκκίνηση χάνοντας αρκετές θέσεις (έπεσε 7ος), ωστόσο με το πάθος που τον διακρίνει και την μαχητικότητα κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση. Εκπληκτική ήταν η προσπέραση στον Leclerc, 3 γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας, όπου έδειξε τις πραγματικές του ικανότητες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τεράστια νίκη του Verstappen στο GP της Αυστρίας...

 

Δεν μπορούσε ο Hamilton…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο πιλότος της Ferrari ενώ το βάθρο των νικητών συμπλήρωσε ο Bottas με H Mercedes έδειξε πως δεν μπορεί για κάτι καλύτερο στην ΑυστρίαMercedes. Ο Vettel κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση και μάλιστα μπροστά από τον Hamilton που δεν έδειξε ότι είναι σε θέση για κάτι καλύτερο ολοκληρώνοντας την προσπάθειά του πέμπτος.

Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Norris (McLaren), Gasly (Red Bull), Sainz (McLaren), Raikkonen (Alfa Romeo) και Giovinazzi (Alfa Romeo).

Ο επόμενος αγώνας θα διεξαχθεί το διάστημα 12-14 Ιουλίου στη Μεγάλη Βρετανία.

 

Για να δείτε την βαθμολογία των πιλότων πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε την βαθμολογία των κατασκευαστών πατήστε ΕΔΩ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης