Πολύ δυνατή στις κατατακτήριες δοκιμές του γκραν πρι στο Αζερμπαϊτζάν εμφανίστηκε η Mercedes πετυχαίνοντας το 1-2 με τους Hamilton και Bottas αντίστοιχα. Όπως αποδείχτηκε οι πιλότοι της γερμανικής ομάδας δεν Tην 66η Pole Position στην καριέρα του κατέκτησε ο Lewis Hamilton άφησαν περιθώρια στους αντιπάλους τους και στον αγώνα της Κυριακής θα έχουν τον πρώτο λόγο για να πετύχουν αυτό που σημείωσαν και πριν από δύο εβδομάδες στον Καναδά.

Πίσω από τα μονοθέσια της Mercedes ακολούθησαν τα αντίστοιχα της Ferrari και συγκεκριμένα του Kimi Raikkonen και του Sebastian Vettel. Στις κατατακτήριες δοκιμές τον πέμπτο χρόνο σημείωσε ο Max Verstappen ο οποίος θα εκκινήσει από αυτήν τη θέση , γεγονός που σημαίνει και… σπαζοκεφαλιά για πρώτους, καθώς ο Ολλανδός πιλότος της Red Bull έχει αποδείξει πως δεν… αστειεύεται. Πιο πίσω και συγκεκριμένα την πρώτη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Perez, Ocon, Stroll, Massa και Ricciardo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αγώνας στο Αζερμπαϊτζάν θα ξεκινήσει την Κυριακή 25 Ιουνίου στις 16:00 (ώρα Ελλάδος) και θα μεταδοθεί ζωντανά από την Cosmote TV και την ΕΡΤ2.

Τα αποτελέσματα από τις κατατακτήριες δοκιμές στο Αζερμπαϊτζάν
Οι πιλότοι με τις περισσότερες Pole Position στην ιστορία της Formula 1

H βαθμολογία των οδηγών

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Tην Pole Position κατέστησε στο Αζερμπαϊτζάν ο Hamilton με μονοθέσιο της Mercedes

Τον δεύτερο καλύτερο χρόνο πέτυχε ο Bottas στις κατατακτήριες δοκιμές

Η Ferrari θα εκκινήσει από τις θέσεις 3 και 4
Από την 5η θέση θα εκκινήσει ο Max Verstappen με Red Bull
Επαφή με την μπαριέρα...

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης