Mercedes ή Ferrari. Ferrari η Mercedes; Όπως και να έχει δύο ομάδες και τέσσερις οδηγοί θα δώσουν Μάχη… θα έχουμε ανάμεσα σε Mercedes και Ferrari σε ακόμα έναν αγώνα τη δική τους μάχη για την κορυφή.

Σήμερα πραγματοποιήθηκαν οι κατατακτήριες δοκιμές στην πίστα Gilles Villeneuve στο Μόντρεαλ του Καναδά όπου ο Lewis Hamilton επιβλήθηκε των αντιπάλων του κατακτώντας την Pole Position.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Βρετανός πιλότος της Mercedes είναι αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο στον αγώνα, ωστόσο τα πράγματα δεν θα είναι και τόσο εύκολα καθώς δίπλα του θα εκκινήσει ο Sebastian Vettel με Ferrari που σημείωσε τον δεύτερο ταχύτερο γύρο.

Η Mercedes έδειξε λίγο πιο δυνατή στον Καναδά από την Ferrari

Η δεκάδα
Πιο πίσω ακολούθησαν οι Bottas και Raikkonen με Mercedes και Ferrari αντίστοιχα, οπότε ο καθένας καταλαβαίνει τι έχει να συμβεί την Κυριακή το βράδυ, όχι μόνο στην εκκίνηση αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια Mercedes, Ferrari και στο βάθος Red Bullτου αγώνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα δύο μονοθέσια της Red Bull, σημείωσαν τον 5ο και 6ο καλύτερο χρόνο με τους Verstappen και Ricciardo αντίστοιχα. Και οι δύο πιλότοι είναι σίγουρο πως μπορεί να παίξουν το ρόλο τους στο γκραν πρι, ιδίως αν καταφέρουν να κερδίσουν θέσεις στην εκκόινηση. Την δεκάδα των κατατακτήριων δοκιμαστικών συμπλήρωσαν οι Massa (Williams), Perez (Force India), Ocon (Force India) και Hulkenberg (Renault).

Από τις θέσεις 2-4 θα εκκινήσουν στον αγώνα της Κυριακής τα μονοθέσια της Ferrari

Ο αγώνας στις 9 το βράδυ
Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 21:00 εξαιτίας της διαφοράς ώρας που έχει η Ελλάδα με τον Καναδά και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmote Sport 5HD και την  EΡΤ2.

Για να δείτε τα αποτελέσματα των κατατακτήριων δοκιμαστικών πατήστε ΕΔΩ

 

Η βαθμολογία των οδηγών

Η βαθμολογία των κατασκευαστών

O Ricciardo θα εκκινήσει από την 6η θέση με μονοθέσιο της Red Bull
Στο... χιλιοστό!
O Wehrlein με Sauber είχε μία άτυχη στιγμή στις κατατακτήριες δοκιμές

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης