Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

     



Για τρίτη συνεχή χρονιά και τέσσερις γύρους πριν ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα η Mercedes κατάφερε να κατακτήσει ένα ακόμα παγκόσμιο τίτλο στο θεσμό των κατασκευαστών.

Όπως αποδείχτηκε και φάνηκε από την αρχή της σεζόν οι γερμανική ομάδα δεν αντιμετώπισε δυσκολίες και κατέκτησε ένα τίτλο με αρκετά μεγάλη ευκολία.

Τρίτο συνεχόμενο...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Προβάδισμα ο Rosberg
Τη νίκη το γκραν πρι της Ιαπωνίας κατέκτησε ο Nico Rosberg και όπως φαίνεται τα πράγματα αρχίζουν Εννέα νίκες μετρά από την αρχή της χρονιάς ο Rosbergνα… γέρνουν προς τη μεριά του Γερμανού. Ο πιλότος της Mercedes. ξεκίνησε από την 1η θέση και κατάφερε να την διατηρήσει μέχρι… τέλους, αυξάνοντας με αυτό τον τρόπο την βαθμολογική διαφορά από τον ομόσταυλό του, Lewis Hamilton.

Ο Βρετανός τερμάτισε 3ος έχοντας πραγματοποιήσει ένα άσχημο ξεκίνημα χάνοντας 7 θέσεις, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να κυνηγήσει την πρώτη θέση που θα τον έφερνε πιο κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Και τώρα οι δυο τους... Ποιος θα κατακτήσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα οδηγών; Rosberg ή Hamilton;

Δεύτερη η Red Bull
Το βάθρο (2η θέση) συμπλήρωσε ο Max Verstappen με Red Bull. Πιο πίσω τις θέσεις 4-5 κατέλαβαν οι πιλότο της Ferrari Vettel και Raikonnen. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ricciardo, Perez, Hulkenberg, Massa και Bottas.

Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Formula 1 θα συνεχιστεί στις 23 Οκτωβρίου με το γκραν πρι της Αμερικής. Από εκεί και πέρα ο θεσμός θα ολοκληρωθεί με τους αγώνες σε Μεξικό (30 Οκτωβρίου), Βραζιλία (13 Νοεμβρίου) και Άμπου Ντάμπι (27 Νοεμβρίου).

 

Για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα όλου του τριημέρου στην Ιαπωνία πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία των πιλότων πατήστε ΕΔΩ

Για να δείτε αναλυτικά την βαθμολογία των ομάδων πατήστε ΕΔΩ

Δεύτερη θέση για την Red Bull και τον Verstappen...
Εσωτερική... μάχη πλέον για την Mercedes για το ποιος πιλότος της θα κατακτήσει τον τίτλο στους τέσσερις αγώνες που απομένουν...
Η Ferrari κατέκτησε απλά τις θέσεις 4 και 5...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης