Είχε οδηγήσει πέρα από τα όρια υπό καταρρακτώδη βροχή, είχε δώσει ομηρικές μάχες με τους πιο ανταγωνιστικούς οδηγούς, είχε τρακάρει και είχε βγει από το cock-pit χωρίς να πάθει τίποτα. Μία λάθος κίνηση όμως, σε μία απλή πίστα του χιονοδρομικού κέντρου του Μεριμπέλ, έφερε τα πάνω κάτω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον Δεκέμβριο του 2013, ο Michael Schumacher δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του. Παραμένει καθηλωμένος λόγω των σοβαρών κρανιοεγκεφαλικών κακώσεων που υπέστη, κάνοντας σκι στις Γαλλικές Άλπεις.

Ο άνθρωπος που δοξάστηκε ως θρύλος στην Ιταλία, έφερε τη Scuderia Ferrari στην κορυφή του κόσμου, κέρδισε επτά παγκόσμια πρωταθλήματα στην Formula 1, σημείωσε απίστευτα ρεκόρ και δημιούργησε έναν μύθο γύρω από το όνομά του, βρίσκεται απομονωμένος στην έπαυλή του στην Ελβετία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός από την οικογένεια και τους θεράποντες ιατρούς, κανείς άλλος δεν γνωρίζει την πραγματική του κατάσταση. Ο Γερμανός συνεχίζει να μάχεται, με τη γυναίκα, την κόρη του και το γιο του να στέκονται στο πλάι του.

Ένας από τους φαν του Schumi, δημιούργησε ένα video που θα ζήλευαν ακόμη και οι διοργανωτές της F1. Μία ταινία μικρού μήκους, όπου ξετυλίγεται όλο το κουβάρι της καριέρας του Michael.

Αξίζει να το παρακολουθήσετε

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης