Το πρώην αφεντικό της Formula 1, Bernie Ecclestone, είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν όσο λίγοι τι συμβαίνει πραγματικά μέσα στο χώρο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρότι δεν είναι πλέον επικεφαλής της F1, ο 88χρονος Βρετανός, γνωστός και ως «γριά αλεπού» των paddock, ξέρει ανά πάσα στιγμή τι ακούγεται πίσω από τις κλειστές πόρτες των γκαράζ. Έχει επαφές με τους πάντες και κινεί πολλά νήματα στο παρασκήνιο.

Η γνώμη του παραμένει ισχυρή, οπότε όταν λέει κάτι δημόσια, καλό είναι να τον ακούν προσεκτικά οι ενδιαφερόμενοι. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο γεροBernie είπε πολλά και διάφορα για τον Max Verstappen, με τα περισσότερα να μην κολακεύουν καθόλου τον 21χρονο Ολλανδό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ecclestone χαρακτήρισε τον νεαρό οδηγό δύστροπο και ξεροκέφαλο. Είπε πως σε αυτόν οφείλεται η φυγή του Ricciardo από τη Red Bull και καμία μεγάλη ομάδα δεν θα τον προσεγγίσει αν δεν αλλάξει μυαλά.

«Πιστεύω ότι καμία από τις ομάδες που μάχεται για τον παγκόσμιο τίτλο δεν το θέλει στο μονοθέσιο της. Ούτε η Ferrari, ούτε η Mercedes θα τον υποδέχονταν με ανοικτές αγκάλες. Δεν πρόκειται να συμβεί σύντομα. Ούτε ο Sebastian θα τον ήθελε για team-mate, ούτε ο Lewis», είπε μεταξύ άλλων ο Βρετανός.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης