Η απειλή των εξτρεμιστών της ισλαμικής οργάνωσης ISIS φαίνεται πως αγγίζει και την κορωνίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, με τις αρχές του Βελγίου να εκφράζουν ανησυχία για το επερχόμενο Grand Prix του Spa.

Το Βέλγιο αποτελεί τον Νο1 στόχο των τρομοκρατών μαζί με τη Γαλλία και ο αγώνας της F1 το τελευταίο τριήμερο του Αυγούστου (26-28 Αυγούστου), θα μπορούσε να τραβήξει την προσοχή των τζιχαντιστών. Η αστυνομία λαμβάνει ήδη δραστικά μέτρα προκειμένου να διαφυλάξει την ασφαλή διεξαγωγή του GP.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου ειδικές μονάδες του στρατού θα καλύπτουν όλη την περιοχή γύρω από την πίστα του Spa, με τους ελέγχους στους θεατές να είναι αυστηροί και συνεχείς. Οι διοργανωτές θα έχουν δύσκολο έργο, καθώς αναμένεται κοσμοσυρροή τόσο στα προκριματικά του Σαββάτου, όσο και στον αγώνα της Κυριακής.

Το sold out είναι δεδομένο, με τη ζήτηση για τα εισιτήρια να αυξάνεται συνεχώς. Μάλιστα, στις εξέδρες θα βρεθούν σύμφωνα με τις προβλέψεις περισσότεροι από 20.000 Ολλανδοί, οι οποίοι θα ταξιδέψουν στη γειτονική χώρα για να δουν από κοντά τον συμπατριώτη τους Max Verstappen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοινώθηκε, δεν υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις στις κερκίδες, παρά σε συγκεκριμένα σημεία. Όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά το Grand Prix, μπορεί να προμηθευτεί εισιτήριο μόνο από τα εκδοτήρια στο σημείο La Source.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης