Η συνεργασία τους ήταν μια από τις μεγαλύτερες σε διάρκεια και επιτυχημένες στο χώρο της Formula 1. McLaren και TAG Heuer πορεύονταν μαζί για 30 χρόνια, αλλά από το 2016 οι δρόμοι τους θα χωρίσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως ανακοίνωσε η ελβετική εταιρεία ωρολογοποιίας, την επόμενη χρονιά θα συνεργάζεται με την Red Bull Racing, με τις δύο πλευρές να έχουν βάλει τις υπογραφές τους στα συμβόλαια. «Έχουμε συμφωνήσει σε όλα με την Red Bull F1. Πρόκειται για μια νέα, δυναμική και συνεπής ομάδα που ταιριάζει με τη στρατηγική μας. Η συνεργασία της McLaren με την TAG Heuer είναι μία από τις πιο πετυχημένες στην ιστορία του αθλητισμού», δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της διάσημης μάρκας ρολογιών, Jean-Claude Biver.

Η McLaren έχασε ένα πολύ δυνατό χορηγό, αλλά η σχέση τους δεν ολοκληρώθηκε, καθώς η ΤAG κατέχει το 25% της McLaren Technology Group. «Αυτή η συνεργασία είναι μια από τις πιο πετυχημένες και μακροβιότερες στην ιστορία του αθλητισμού. Διήρκησε 30 χρόνια κατά τη διάρκεια των οποίων αμφότερες βιώσαμε μεγάλες επιτυχίες. Στην πίστα η ομάδα πήρε νίκες και πρωταθλήματα με τον Prost, το Senna, το Hakkinen, το Hamilton. Εκτός πίστας η συνεργασία με την Tag Heuer οδήγησε στη δημιουργία ρολογιών που έγιναν γνωστά παγκοσμίως για την υψηλή τεχνολογία, την ακρίβεια και την ταχύτητα. Με ευγνωμοσύνη ανακοινώνουμε το τέλος της 30ετούς συνεργασίας μας», τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση της McLaren.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης