Αισιόδοξος είναι ο Kimi Raikkonen σχετικά με τη διεκδίκηση των φετινών τίτλων στη Formula 1, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στους πρώτους αγώνες της σεζόν και την επαφή του με τον Vettel στην Κίνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Mercedes AMG Petronas και ο Nico Rosberg έχουν πάρει σημαντική διαφορά μετά τα τρία πρώτα Grand Prix, ωστόσο η σεζόν είναι πολύ μεγάλη και στους επόμενους 18 αγώνες μπορούν να ανατραπούν όλα. Για να συμβεί αυτό όμως, πρέπει η ιταλική ομάδα να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το μονοθέσιο, να μειώσει στο ελάχιστο τα λάθη και να έχει περισσότερο τύχη, όπως ανέφερε ο Φινλανδός οδηγός.

«Έχουμε κάνει μόνο τρεις αγώνες, οπότε είναι σίγουρο πως θα συμβούν πολλά στη συνέχεια. Έχουμε την ταχύτητα, όπως φαίνεται στις κατατακτήριες, αλλά χρειαζόμαστε καθαρούς αγώνες για να κερδίσουμε. Πρέπει να προσπαθούμε για όσο περισσότερους βαθμούς, να περιορίσουμε τα προβλήματα να περάσουμε μπροστά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

»Σε κάποιες πίστες θα είμαστε πιο δυνατοί και σε άλλες όχι. Το βασικό είναι βελτιώσουμε όλο το πακέτο, ώστε να παλέψουμε μαζί τους και να κερδίσουμε. Ο Rosberg έχει το 3 στα 3 και προηγείται άξια. Εμείς πρέπει δουλέψουμε πιο σκληρά» ήταν τα λόγια του Iceman.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης