Το θέμα της επέκτασης της συνεργασίας του Sebastian Vettel με τη Scuderia Ferrari είναι το πιο hot στον χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και πιο συγκεκριμένα στην F1, αυτή την περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο επικεφαλής της ιταλικής ομάδας, Sergio Marchionne, έχει δηλώσει ανοικτά ότι το συμβόλαιο είναι έτοιμο και το μόνο που απομένει είναι να υπογράψει ο Γερμανός. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει, η Ferrari έχει «στρώσει χρυσάφι» στα πόδια του Seb, προσφέροντας το εξωπραγματικό ποσό των 120 εκατομμυρίων ευρώ για τρία χρόνια.

Ο Vettel ωστόσο, δεν έχει πει ακόμη το μεγάλο Si! Ο λόγος είναι ο χρόνος της διάρκειας του συμβολαίου. Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η φινλανδική εφημερίδα «Ilta Sanomat» – επικαλείται πηγές μέσα από την ομάδα – ο Sebastian θέλει να υπογράψει μόνο για το 2018 και όχι μέχρι το 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με αυτό τον τρόπο, ο Γερμανός επιθυμεί να κρατήσει ανοικτή την πόρτα της Mercedes για το 2019, οπότε και λήγει το συμβόλαιο του Lewis Hamilton, ενισχύοντας τη φημολογία περί προσυμφώνου μεταξύ των δύο πλευρών.

Φυσικά, στη Ferrari δεν πρόκειται να αποδεχθούν την πρόταση του εκπροσώπου του Γερμανού οδηγού για μονοετή ανανέωση.

Τι συμβαίνει πραγματικά θα το μάθουμε σε λιγότερο από ένα μήνα. Το Grand Prix της Monza πλησιάζει (3 Σεπτεμβρίου) και μέχρι τότε όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει. Στη Monza, η Ferrari, παραδοσιακά ανακοινώνει το επόμενο οδηγικό δίδυμο.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης