Το τελευταίο διάστημα είχαν φουντώσει οι φήμες περί οριστικής ρήξης του Lewis Hamilton με τη Mercedes AMG Petronas και πιθανής απουσίας του πρωταθλητή από το GP του Μονακό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με δημοσίευμα μεγάλου ιταλικού Μέσου, η μειωμένη απόδοση του Βρετανού οδηγού και το lifestyle που ακολουθεί έχουν προβληματίσει έντονα τους ανθρώπους της γερμανικής ομάδας. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι λέγεται ότι ήταν η απόφασή του να απέχει από τις δοκιμές της Βαρκελώνης προκειμένου να παρευρεθεί στο Φεστιβάλ των Καννών. Έτσι, στη Mercedes δεν απέκλειαν ακόμα και το ενδεχόμενο αντικατάστασής του στον αγώνα του Μονακό, με τον Pscal Wehrlein να παίρνει τη θέση του στο grid.

Mercedes και Hamilton δεν ασχολήθηκαν καθόλου με το άρθρο του ιταλικού περιοδικού, θέλοντας να δείξουν με τον τρόπο τους ότι πρόκειται για σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Μάλιστα, ο παγκόσμιος πρωταθλητής δήλωσε πως ανυπομονεί για το Σαββατοκύριακο, έχοντας στο μυαλό μόνο τη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Το κεφάλαιο Βαρκελώνη έκλεισε και τώρα υπάρχει μπροστά μας μόνο το Μονακό. Το συναίσθημα να τρέχεις σε αυτούς τους δρόμους είναι μοναδικό. Οι ρυθμοί σε αυτό το Grand Prix είναι διαφορετικοί και αυτό το κάνει απόλυτα διασκεδαστικό. Ξέρω πως δεν έχω τα καλύτερα αποτελέσματα σε αυτόν τον αγώνα, αλλά στο μυαλό μου υπάρχει μόνο ένα πράγμα» δήλωσε ο Hamilton.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης