Στο προηγούμενο Grand Prix στη Βαρκελώνη, ο Max Verstappen έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στον παρθενικό του αγώνα με τη Red Bull και έγινε ο νεότερος νικητής στην ιστορία της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Άπαντες τον αποθέωσαν, με πολλούς να θεωρούν πως είναι ο επόμενος μεγάλος σταρ του αθλήματος. Στο Μονακό, όμως, δεν κατάφερε να κάνει απολύτως τίποτα, εκτός από κάποιες προσπεράσεις σε πιο αδύναμα μονοθέσια. Στις κατατακτήριες του Σαββάτου τράκαρε στις μπαριέρες, ενώ την ίδια κατάληξη είχε η προσπάθειά του στον αγώνα.

Ο επικεφαλής της Red Bull Racing τον κάλυψε απόλυτα, λέγοντας πως πρόκειται για έναν εξαιρετικά ταλαντούχο οδηγό, ο οποίος, παρότι δεν έχει την εμπειρία, ανταποκρίνεται με εκπληκτικό τρόπο στις προκλήσεις. «Αυτό το τριήμερο ήταν διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο. Όλα όμως έχουν να κάνουν με την εμπειρία και την εκμάθηση. Η πορεία του είναι εντυπωσιακή και δεν νομίζω ότι θα κάνει παρόμοια λάθη στη συνέχεια. Στο Μονακό έκανε πολύ δυνατούς γύρους στην αρχή, πίεσε αρκετά, αλλά δυστυχώς βγήκε εκτός λόγω των συνθηκών. Στενοχωρήθηκε και αμέσως απολογήθηκε στην ομάδα. Είναι έξυπνος και θα μάθει από όλα αυτά» τόνισε ο Christian Horner.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

    

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης