Η θρυλική πίστα της Monza, εκεί όπου έχουν γραφτεί ορισμένες από τις πιο χρυσές σελίδες στην ιστορία της F1, είναι πολύ πιθανό να μείνει εκτός προγράμματος το 2016, αν δεν βρεθούν άμεσα τα χρήματα για το κόστος συμμετοχής.

Ο Bernie Ecclestone άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο κατάργησης του Ιταλικού GP από το καλεντάρι της F1, λέγοντας ότι μέχρι αυτή την ώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία και η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το μεγάλο αφεντικό του αθλήματος, δήλωσε ότι οι διοργανωτές της Monza πρέπει να πληρώσουν όλο το ποσό που τους αναλογεί, δηλαδή γύρω στα 20 εκατομμύρια ευρώ, τονίζοντας παράλληλα πως δεν πρόκειται να κάνει κανένα συμβιβασμό. «Η κατάσταση είναι όπως στη Γερμανία. Δεν υπάρχει συμφωνία. Η Monza πρέπει να πληροί τις ίδιες προδιαγραφές με τα άλλα GP. Όλοι πληρώνουν τα ίδια. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να κάνω κάτι διαφορετικό εδώ», είπε χαρακτηριστικά ο Ecclestone.

Μάλιστα, το καλύτερο το άφησε για το τέλος, απειλώντας ανοικτά το Ιταλικό GP. «Ουδείς αναντικατάστατος. Έχουμε πολλούς άλλους ωραίους αγώνες που μπορούν να πάρουν τη θέση της Monza».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα λεγόμενα του γερό Bernie πρέπει να τα λάβουν σοβαρά υπόψη στην Ιταλία, καθώς έχει αποδειχθεί πως αυτός ο κύριος δεν παίζει σε ό,τι έχει να κάνει με τα χρήματα. Δεν πρόκειται να διστάσει να αφήσει εκτός της Monza, ούτε να σκεφτεί την ιστορία αυτού του GP. Τα λεφτά στην F1 είναι το παν.

ΥΓ. Εκτός η Γαλλία, εκτός η Γερμανία, με το ένα πόδι έξω η Ιταλία και εμείς εδώ ονειρευόμαστε F1. Τι μας ψεκάζουν ρε παιδιά; 

ΥΓ. Και να γίνει κάνα θαύμα – που δεν πρόκειται – ο Bernie θα μας πετάξει έξω τη δεύτερη χρονιά. Αυτός δεν παίρνει ακάλυπτες επιταγές!!! Είναι παλιός στην πιάτσα

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος
   

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης