Δεν υπάρχει αντίπαλος για τους Lewis Hamilton και Valtteri Bottas. Οι δύο οδηγοί της Mercedes δείχνουν κάθε φορά ότι τρέχουν σε δικό τους αγώνα, συντρίβοντας τα χρονόμετρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο των κατατακτήριων του back to back Grand Prix του Silverstone, οι πιλότοι της γερμανικής ομάδας έκαναν εκ νέου επίδειξη δύναμης. Στον αυριανό αγώνα, από την πρώτη θέση του grid θα εκκινήσει ο Bottas, καθώς πήρε την pole position από τον Hamilton.

Εντύπωση έκανε η επίδοση του Nico Hulkenberg, ο οποίος έκανε τον τρίτο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες. Θυμίζουμε ότι ο Γερμανός βρίσκεται μόλις μια εβδομάδα στη Racing Point, αντικαθιστώντας τον Sergio Perez ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην τέταρτη θέση αλλά με διαφορά άνω του 1 δευτερολέπτου είναι ο Verstappen. Εξαιρετική εμφάνιση έκανε ο Ricciardo με Renault, με τους Stroll (Racing Point) και Gasly (Alhpa Tauri) να τον ακολουθούν. Ο Leclerc ήταν μόλις 8ος σε μία ακόμη τραγική εμφάνιση της Ferrari, ενώ τη δεκάδα έκλεισαν οι Albon (Red Bull) και Norris (McLaren).

Όσο για τον Vettel, δεν κατάφερε να μπει καν στο Q3 και θα εκκινήσει από τη 12η θέση.

Ο αγώνας της Κυριακής θα ξεκινήσει στις 16.10 ώρα Ελλάδας. Η στρατηγική με τα ελαστικά θα παίξει μεγάλο ρόλο στο αυριανό GP, με την Pirelli να κάνει λόγο για δύο pit stop και όχι ένα όπως πριν από μία εβδομάδα, όπου είχαμε τα επαναλαμβανόμενα κλαταρίσματα.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης