Έτοιμος για το επόμενο βήμα στην καριέρα του είναι ο 18χρονος οδηγός της Toro Rosso, ο οποίος έκλεψε τις εντυπώσεις στην πρώτη του σεζόν στην F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Max Verstappen αποτέλεσε τη μεγαλύτερη έκπληξη της περσινής χρονιάς και τράβηξε πάνω του όλα τα βλέμματα. Είναι ο νεότερος οδηγός στην ιστορία της F1 που βαθμολογήθηκε και απέσπασε το βραβείο για την καλύτερη προσπέραση του 2015. Φέτος θα αγωνιστεί ξανά με τα χρώματα της Toro Rosso, αλλά από το 2017 έχει ως στόχο να πάει σε μια μεγαλύτερη ομάδα που διεκδικεί νίκες.

Η Ferrari είναι μια από τις ομάδας που έχει ενδιαφερθεί για τον νεαρό, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία ουσιαστική επαφή μεταξύ των δύο πλευρών. «Είναι πιθανό να παραμείνω στην Toro Rosso και το 2017, ωστόσο ο στόχος μου είναι να προχωρήσω. Αν και εδώ είναι υπέροχα και το διασκεδάζω, έρχεται η στιγμή που θέλεις να κερδίζεις αγώνες, να φτάσεις στην κορυφή. Θα απολαύσω αυτή τη σεζόν, θα αποκτήσω εμπειρία και ύστερα θα δούμε που θα καταλήξουμε. Το μέλλον δείχνει θετικό», δήλωσε ο Verstappen.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης