Μέχρι το 2021 θα πρέπει να περιμένουν οι Ολλανδοί για να δουν τον τοπικό ήρωα Max Verstappen να μάχεται με το μονοθέσιο της Red Bull Racing στην πρόσφατα ανακαινισμένη πίστα του Zandvoort.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι διοργανωτές του Ολλανδικού Grand Prix αποφάσισαν να ακυρώσουν τον αγώνα, καθώς θεώρησαν ότι χωρίς θεατές δεν είχε νόημα να πραγματοποιηθεί.

«Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα για τον πρώτο αγώνα στη χώρα μετά από 35 χρόνια. Θέλαμε να γιορτάσουμε αυτό το τόσο σημαντικό γεγονός μαζί με τους χιλιάδες fans, ωστόσο όλοι μας πρέπει να κάνουμε υπομονή για έναν ακόμα χρόνο. Σε συνεργασία με τη FIA και τη Formula One Management αποφασίσαμε να ακυρώσουμε το φετινό GP» δήλωσε ο Jan Lammers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης ο διευθυντής του Ολλανδικού Grand Prix υπογράμμισε ότι τα εισιτήρια που είχαν πωληθεί για φέτος ισχύουν και για το 2021.

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, αναμένουμε το αναθεωρημένο καλαντάρι της Formula 1 για φέτος. Σύμφωνα με το προσχέδιο των διοργανωτών, το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις 5 Ιουλίου από την Αυστρία. Ωστόσο τίποτα δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη.

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης