Με τον επίσημο τίτλο του «Sir» θέλει να αποκαλεί τον εαυτό του ο Lewis Hamilton, όπως παραδέχθηκε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Ο Βρετανός οδηγός, ο οποίος φέρει ήδη τον τίτλο του μέλους του τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας (MBE), αποκάλυψε ότι θα δεχόταν με μεγάλη χαρά μία πρόσκληση από το Βασίλισσα της Αγγλίας προκειμένου να λάβει το χρίσμα του «Ιππότη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται μόνο για ένα τίτλο ευγενείας που παραδίδεται κάθε χρόνο από τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’ σε ορισμένες εξέχουσες προσωπικότητες της χώρας. Φυσικά, οι σύγχρονοι ιππότες δεν έχουν πραγματικές ευθύνες, αλλά και μόνο να σε προσφωνούν «Sir» θεωρείται υπέρτατη τιμή.

«Είναι ξεχωριστό να έχεις αυτό τον τίτλο και να σε φωνάζουν Sir. Μου έχει λείψει η Βασίλισσα και θα ήθελα να επισκεφθώ ξανά τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ και να γευματίσω μαζί της. Θα ήταν μεγάλη τιμή για μένα να αναγνωριστεί κάποια στιγμή από τη Βασίλισσα η προσφορά μου και το γεγονός ότι προσπαθώ να εκπροσωπώ την Αγγλία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», τόνισε ο 32χρονος οδηγός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Λουκάς Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης