Του Βασίλη Γ. Σαρημπαλίδη

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Στην πανέμορφη Κύμη Ευβοίας συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαΐου το πανελλήνιο πρωτάθλημα αναβάσεων με την διοργάνωση της ομώνυμης ανάβασης. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η λέσχη Start Line βρίσκεται πίσω από τον αγώνα και σε συνεργασία με την Δημοτική Αρχή ετοιμάζει μια υψηλού αγωνιστική συνάντηση.

Εκκίνηση στις 11:30
Η διαδρομή των 52 στροφών έχει νέα ασφαλτόστρωση (στα σημεία που υπήρχε πρόβλημα) και σε αυτήν θα τρέξουν 65 οδηγοί. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, το Σάββατο θα διεξαχθούν οι επίσημες δοκιμές ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί της Κυριακής. Το zougla.gr που στηρίζει σημαντικά αθλητικά γεγονότα θα είναι χορηγός επικοινωνίας στον δεύτερο γύρο του πανελληνίου πρωταθλήματος αναβάσεων.

Προσπάθειες από τον Δήμο
Μιλώντας στο zougla.gr για την προσπάθεια που γίνεται, ο Αντιδήμαρχο και υπεύθυνος σε θέματα
αθλητισμού, Αλέξανδρος Θεοδώρου (φωτογραφία δεξιά) τόνισε χαρακτηριστικά: «Η διοργάνωση της ανάβασης είναι ένα προσωπικό στοίχημα καθώς γνωρίζουμε πόσο σημαντική είναι για την περιοχή μας. Δυστυχώς ο αγώνας και λόγω της οικονομικής κρίσης είχε μία φθίνουσα πορεία τα τελευταία  χρόνια και θέλουμε να του δώσουμε νέα πνοή. Ρίξαμε άσφαλτο στα σημεία που έπρεπε, καθαρίσαμε το δρόμο και ζητήσαμε από τους επαγγελματίες της περιοχής να μειώσουν τις τιμές και να παρέχουν μέγιστη εξυπηρέτηση. Περιμένουμε πολύ κόσμο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές πατήστε ΕΔΩ


 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης